Award Winning We Runners Training Hall

Changming Wang Portrays The We Runners Training Hall

Changming Wang, the lead designer of the award winning design Award Winning We Runners Training Hall says, According to the road inside the park, this design determines the entrance form of the building, and thus determines the overall space structure of the main building. The design of the single slope and the eaves of the roof make the whole building completely integrated into the green environment. The leisure space was designed under the eaves, which made the sports venues and leisure space perfectly integrated. In front of the leisure area, pools, lawns and direct access routes are designed to play a role in the diversion of different groups of people..

Award Winning We Runners Training Hall Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=78787

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Headlines homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2019 Design Headlines - design-headlines.com - All Articles