Returning Hut-Residence by Fumin Xu

Fumin Xu Presents The Returning Hut Residence

Fumin Xu, the designer of the award winning project Award Winning Returning Hut Residence explicates, The site is located on a wild hillside surrounded by mountains and forests and facing the sea. Its geomorphic feature is unique and the surrounding environment is tranquil and peaceful. Built at the foot of the mountain and beside the forest, the hut hides in the valleys and retains and uses to the greatest degree the natural rocks and trees.The design style of the interior space is simple, elegant and natural, showing respect for nature..

Returning Hut-Residence by Fumin Xu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52411

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Headlines homepage.

Designer Rankings
Copyright © 2010 - 2020 Design Headlines - design-headlines.com - All Articles